| Gülçin'in Düzenlediği Basın Toplantısı = Şok Olacaksınız = | |
|
+4diloşşş!!! B!Lqé&KıVaNç melek crepuscular 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
crepuscular AşıRı AvRiLqoLiq Admin
Mesaj Sayısı : 2371 Yaş : 29 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 25/08/08
Rep Puanı Başarı Puanı: Admin
| Konu: Gülçin'in Düzenlediği Basın Toplantısı = Şok Olacaksınız = Perş. Mart 19, 2009 8:11 pm | |
| FLAŞ!.. “HEPSİ” GRUBUNDAN AYRILAN GÜLÇİN, TÜM MERAK EDİLENLERE YANIT VERDİ!.. BİR BASIN TOPLANTISI YAPAN GÜLÇİN, GRUPTAN AŞKI YÜZÜNDEN AYRILDIĞI HABERLERİNE NE YANIT VERDİ? Aşkı uğruna Hepsi grubundan ayrıldığı ve evlenip Dubai’ye yerleşeceği konuşulan Gülçin iddialara bugün yaptığı basın toplantısıyla yanıt verdi… Gülçin, gruptan ayrıldığını söylerken eski müzik şirketinin kendisine açtığı davaya karşı davayla cevap vereceğini söyledi… Parasını alamadığını dile getiren Gülçin, “Hakkımı hukuksal yollarla arıyacağım. Gruptan maddi nedenlerden ötürü ayrıldım. Aşkım için grubu bıraktığım haberleri doğru değil. Ben gruptayken de herkes kiminle birlikte olduğumu biliyordu. Evlenmeyeceğim ve Dubai’ye de yerleşmiyorum. Türkiye’de kalıp müzik yaşantıma kendi ayaklarım üstünde devam edeceğim” dedi… Kaynak : Uçan Kuş | |
|
| |
melek
BANLI
Rep Puanı Başarı Puanı: 35
| Konu: Geri: Gülçin'in Düzenlediği Basın Toplantısı = Şok Olacaksınız = Perş. Mart 19, 2009 8:13 pm | |
| | |
|
| |
B!Lqé&KıVaNç En Kıvançqoliq Co-Admin
Rep Puanı Başarı Puanı: 10000
| Konu: Geri: Gülçin'in Düzenlediği Basın Toplantısı = Şok Olacaksınız = Cuma Mart 20, 2009 8:34 pm | |
| teşekkürler ama hepsiyi bırakmasaydı ama yine onu çoook.. sewiyorum., :love: :gülçin: :love: | |
|
| |
diloşşş!!! Bizden BiRi
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: Gülçin'in Düzenlediği Basın Toplantısı = Şok Olacaksınız = C.tesi Mart 21, 2009 11:37 am | |
| | |
|
| |
sumru SüpeR MoD
Rep Puanı Başarı Puanı: 160
| Konu: Geri: Gülçin'in Düzenlediği Basın Toplantısı = Şok Olacaksınız = Cuma Mart 27, 2009 4:23 pm | |
| saoL jnm uff yhaa çok üzüldüm hepsiyle tekrar birleşseler keşKe.. qüLçinim seni tekde olsan sewcğim.. | |
|
| |
melek
BANLI
Rep Puanı Başarı Puanı: 35
| Konu: Geri: Gülçin'in Düzenlediği Basın Toplantısı = Şok Olacaksınız = C.tesi Mart 28, 2009 3:43 pm | |
| | |
|
| |
Miss. Kemer VIP ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 981 Yaş : 30 Nerden : nereye ... Kayıt tarihi : 29/03/09
Rep Puanı Başarı Puanı: 45
| Konu: Geri: Gülçin'in Düzenlediği Basın Toplantısı = Şok Olacaksınız = Paz Mart 29, 2009 8:47 pm | |
| | |
|
| |
avril_kübra Bizden BiRi
Rep Puanı Başarı Puanı: 5
| Konu: Geri: Gülçin'in Düzenlediği Basın Toplantısı = Şok Olacaksınız = Paz Mart 29, 2009 9:27 pm | |
| | |
|
| |
yasemin En Yaseminci Co-Admin
Mesaj Sayısı : 855 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Kayıt tarihi : 22/01/09
Rep Puanı Başarı Puanı: 60
| Konu: Geri: Gülçin'in Düzenlediği Basın Toplantısı = Şok Olacaksınız = Ptsi Mart 30, 2009 2:58 pm | |
| | |
|
| |
| Gülçin'in Düzenlediği Basın Toplantısı = Şok Olacaksınız = | |
|