Hepsi Fan Club™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Fan Club™

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Trendy 13 Nisan

5 posters
YazarMesaj
crepuscular
AşıRı AvRiLqoLiq Admin
 AşıRı AvRiLqoLiq Admin
crepuscular

Erkek

Rep Puanı
Başarı Puanı: Admin

Trendy 13 Nisan Empty
MesajKonu: Trendy 13 Nisan   Trendy 13 Nisan Icon_minitimePtsi Nis. 13, 2009 6:52 pm

Hepsi: 'Gülçin bir gün dönmek isterse... '

Trendy 13 Nisan 2009

Gülçin’in ayrılmasının ardından yola 3 kişi devam etme kararı alan Hepsi grubu, yaşadıklarının kendilerini güçlendirdiğini söyledi.

Hepsi grubu dağılıyor mu?

- Yasemin: Hayır dağılmadık. Biz gördüğünüz gibi hey şeye 3 kişi olarak devam ediyoruz. 3 kişi konser verip, her yerde 3 kişi dolaşıyoruz. Biz buradayız, sadece aramızdan biri gitti.

- Eren: Gülçin hakkında hiçbir şey düşünme hali kalmadı bizde. Çünkü biz Gülçin’in Dubai’de olduğunu zannederken Gülçin Türkiye’ye gelmiş. Biz bile basın sayesinde Gülçin’in Türkiye’de olduğunu öğrendik. Bu yüzden maalesef ki aramızda bir arkadaşlık kalması gerekirken artık yok.

- Cemre: Bizim hayranlarımız var ve biz onların karşısına çıkıp Gülçin’in aşkı için ayrıldığını, yurtdışında olduğunu söyledik. Çünkü biz kendisini ne zaman arasak Gülçin, Dubai’de olduğunu söylüyordu. Biz kendisine, fanlarımıza toplu bir şekilde basın açıklaması yapmamız gerektiğini çünkü onların bunu hak ettiğini söyledik. Yine yurtdışında ve nişanlısıyla birlikte olduğunu söyleyip gelmeyeceğini söyledi. Biz de bu şekilde açıkladık. Bize ne söylendiyse onu yaptık. Sonra basın toplantısında çıkıp da; “Ne bir aşk söz konusu, ne bir evlilik, ne de Dubai” derse o zaman onun hayatımızda herhangi bir yeri yoktur. Çünkü biz bunca senelik arkadaşlığımıza saygı duyarak; “Onun yolu açık olsun” diye düşünerek hareket ediyorduk. Ama biz iyi niyetliyiz, aptal değiliz.

- Eren: Gülçin’in gruptan ayrıldığı ilk zamanlarda biz her yere 3 kişi gidince doğal olarak; “Gülçin nerede” sorularıyla ortaya çıktı. O dönem şirket de şu şekilde biliyordu: “Gülçin, özel bir izinle 2 aylığına Dubai’ye gitti. Bu süreçte ne yapacağına karar verecek.” Daha sonra olaylar bu duruma geldi ve ipler tamamen koptu.

- Yasemin: Televizyonda basın toplantısı yaptığını görünce şaşırdık. Bu sefer biz kötü duruma düştük. “Kızlar yalan söylüyor” gibi bir imaj doğdu. Hayır bize kendisinin söylediği buydu oysa.

Gülçin “Ben yanlış yaptım. Gruba yeniden dönmek istiyorum” dese ne yaparsınız?

- Cemre: Bu soruyu sormamış ol!

- Eren: Normalde ben her şeye çok iyimser yaklaşabilirdim ama maalesef ki kırıldım. Dersimi aldım.

*Kaç yıllık arkadaşlıkları var?

*Bir kişinin gitmesinin gruptan birşeyler eksilteceğini düşünüyorlar mı?

*Gülçin'in basın toplantısını ekranlarda gördüklerinde ne hissettiler?

*Gruba yeni biri katılacak mı?

Tüm soruların cevapları ve daha fazlası Trendy'nin bu haftaki sayısında...
https://hepsifanclub.forumakers.com
ipek
VazqeçiLmezimiZ
VazqeçiLmezimiZ
ipek

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 0

Trendy 13 Nisan Empty
MesajKonu: Geri: Trendy 13 Nisan   Trendy 13 Nisan Icon_minitimeSalı Nis. 14, 2009 10:08 am

teşekkürler jnm
http://winx.bloomfan.herp
B!Lqé&KıVaNç
En Kıvançqoliq Co-Admin
En Kıvançqoliq Co-Admin
B!Lqé&KıVaNç

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 10000

Trendy 13 Nisan Empty
MesajKonu: Geri: Trendy 13 Nisan   Trendy 13 Nisan Icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 11:13 am

BEN ALDIM ÇOK ÜZÜLDÜM GÜLÇİNSİZ HEPSİ OLURMU YHA Sad
yasemin
En Yaseminci Co-Admin
En Yaseminci Co-Admin
yasemin

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 60

Trendy 13 Nisan Empty
MesajKonu: Geri: Trendy 13 Nisan   Trendy 13 Nisan Icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 11:30 am

teşekkürler......
ipek
VazqeçiLmezimiZ
VazqeçiLmezimiZ
ipek

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 0

Trendy 13 Nisan Empty
MesajKonu: Geri: Trendy 13 Nisan   Trendy 13 Nisan Icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 12:54 pm

teşk
http://winx.bloomfan.herp
Miss. Kemer
VIP ÖzeL Üye
 VIP ÖzeL Üye
Miss. Kemer

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 45

Trendy 13 Nisan Empty
MesajKonu: Geri: Trendy 13 Nisan   Trendy 13 Nisan Icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 7:59 pm

saol cnm
crepuscular
AşıRı AvRiLqoLiq Admin
 AşıRı AvRiLqoLiq Admin
crepuscular

Erkek

Rep Puanı
Başarı Puanı: Admin

Trendy 13 Nisan Empty
MesajKonu: Geri: Trendy 13 Nisan   Trendy 13 Nisan Icon_minitimePaz Mayıs 31, 2009 5:44 pm

öd
https://hepsifanclub.forumakers.com

Trendy 13 Nisan
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 23 nisan
» Hepsi Trendy'de
» Hepsi Trendy'de
» Hepsi Trendy de