Hepsi Fan Club™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Fan Club™

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

gülçin eğer bi gün dönmek isterse ...

5 posters
YazarMesaj
melek
BANLI
 BANLI
melek

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 35

gülçin  eğer bi gün dönmek isterse ... Empty
MesajKonu: gülçin eğer bi gün dönmek isterse ...   gülçin  eğer bi gün dönmek isterse ... Icon_minitimeÇarş. Mayıs 06, 2009 10:56 am

Hürriyet ile birlikte haftalık olarak yayın yapan Trendy Dergisi, bu haftaki kapağını Hepsi'ye ayırdı. Grup Hepsi ile tam sayfa röportaj ve fotoğrafların da yayınlandığı bu haftaki Trendy'de, Hepsi üyelerinin birbirinden samimi açıklamaları bulunuyor
Hepsi grubu dağılıyor mu?

- Yasemin:Hayır dağılmadık. Biz gördüğünüz gibi hey şeye 3 kişi olarak devam ediyoruz. 3 kişi konser verip, her yerde 3 kişi dolaşıyoruz. Biz buradayız, sadece aramızdan biri gitti.

- Eren: Gülçin hakkında hiçbir şey düşünme hali kalmadı bizde. Çünkü biz Gülçin’in Dubai’de olduğunu zannederken Gülçin Türkiye’ye gelmiş. Biz bile basın sayesinde Gülçin’in Türkiye’de olduğunu öğrendik. Bu yüzden maalesef ki aramızda bir arkadaşlık kalması gerekirken artık yok.

- Cemre: Bizim hayranlarımız var ve biz onların karşısına çıkıp Gülçin’in aşkı için ayrıldığını, yurtdışında olduğunu söyledik. Çünkü biz kendisini ne zaman arasak Gülçin, Dubai’de olduğunu söylüyordu. Biz kendisine, fanlarımıza toplu bir şekilde basın açıklaması yapmamız gerektiğini çünkü onların bunu hak ettiğini söyledik. Yine yurtdışında ve nişanlısıyla birlikte olduğunu söyleyip gelmeyeceğini söyledi. Biz de bu şekilde açıkladık. Bize ne söylendiyse onu yaptık. Sonra basın toplantısında çıkıp da; “Ne bir aşk söz konusu, ne bir evlilik, ne de Dubai” derse o zaman onun hayatımızda herhangi bir yeri yoktur. Çünkü biz bunca senelik arkadaşlığımıza saygı duyarak; “Onun yolu açık olsun” diye düşünerek hareket ediyorduk. Ama biz iyi niyetliyiz, aptal değiliz.

- Eren: Gülçin’in gruptan ayrıldığı ilk zamanlarda biz her yere 3 kişi gidince doğal olarak; “Gülçin nerede” sorularıyla ortaya çıktı. O dönem şirket de şu şekilde biliyordu: “Gülçin, özel bir izinle 2 aylığına Dubai’ye gitti. Bu süreçte ne yapacağına karar verecek.” Daha sonra olaylar bu duruma geldi ve ipler tamamen koptu.

- Yasemin: Televizyonda basın toplantısı yaptığını görünce şaşırdık. Bu sefer biz kötü duruma düştük. “Kızlar yalan söylüyor” gibi bir imaj doğdu. Hayır bize kendisinin söylediği buydu oysa.

Gülçin “Ben yanlış yaptım. Gruba yeniden dönmek istiyorum” dese ne yaparsınız?
- Cemre: Bu soruyu sormamış ol!

- Eren: Normalde ben her şeye çok iyimser yaklaşabilirdim ama maalesef ki kırıldım. Dersimi aldım.

SüpeR MoD
 SüpeR MoD
sumru

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 160

MesajKonu: Geri: gülçin eğer bi gün dönmek isterse ...   gülçin  eğer bi gün dönmek isterse ... Icon_minitimeÇarş. Mayıs 06, 2009 3:43 pm

SAOL CNM
http://ensekerhepsiciler.1talk.net
melek
BANLI
 BANLI
melek

Kadın

Rep Puanı

MesajKonu: Geri: gülçin eğer bi gün dönmek isterse ...   gülçin  eğer bi gün dönmek isterse ... Icon_minitimeÇarş. Mayıs 06, 2009 6:29 pm

bişey deyil cnm
http://hadisekpry.forumh.biz
B!Lqé&KıVaNç
En Kıvançqoliq Co-Admin
En Kıvançqoliq Co-Admin
B!Lqé&KıVaNç

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 10000

MesajKonu: Geri: gülçin eğer bi gün dönmek isterse ...   gülçin  eğer bi gün dönmek isterse ... Icon_minitimeÇarş. Mayıs 06, 2009 6:32 pm

tşk cnm

gülçin çook haklı bence geri gelsin
melek
BANLI
 BANLI
melek

Kadın

Rep Puanı

MesajKonu: Geri: gülçin eğer bi gün dönmek isterse ...   gülçin  eğer bi gün dönmek isterse ... Icon_minitimeÇarş. Mayıs 06, 2009 6:42 pm

ewt geri gelsin
yasemin
En Yaseminci Co-Admin
En Yaseminci Co-Admin
yasemin

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 60

MesajKonu: Geri: gülçin eğer bi gün dönmek isterse ...   gülçin  eğer bi gün dönmek isterse ... Icon_minitimePaz Mayıs 10, 2009 1:29 pm

bence yaptığı arkadaşlarına çok ayıptı
ben olsam kabul etmezdim
melek
BANLI
 BANLI
melek

Kadın

Rep Puanı

MesajKonu: Geri: gülçin eğer bi gün dönmek isterse ...   gülçin  eğer bi gün dönmek isterse ... Icon_minitimePtsi Mayıs 11, 2009 6:40 pm

ikinizde haklısınız canlarım :utangac:
berrak
VIP ÖzeL Üye
 VIP ÖzeL Üye
berrak

Rep Puanı
Başarı Puanı: 0

MesajKonu: Geri: gülçin eğer bi gün dönmek isterse ...   gülçin  eğer bi gün dönmek isterse ... Icon_minitimePaz Tem. 12, 2009 11:16 pm

bence gülçin geri gelsin ama arkadaşlarına yaptığı gerçekten ayıp

gülçin eğer bi gün dönmek isterse ...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» hepsi neden kavga eder