Hepsi Fan Club™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Fan Club™

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

HEPSİ ALL DERGİSİ RÖPÖRTAJI

2 posters
YazarMesaj
kronik_ardacı
En Cemre'ci Co-Admin
En Cemre'ci Co-Admin
kronik_ardacı

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 100

HEPSİ ALL DERGİSİ RÖPÖRTAJI Empty
MesajKonu: HEPSİ ALL DERGİSİ RÖPÖRTAJI   HEPSİ ALL DERGİSİ RÖPÖRTAJI Icon_minitimePtsi Ekim 05, 2009 5:50 pm

HEPSİ’NİN TARZI BAMBAŞKA!dört tane sevimli ve bir o kadar da yetenekli genç kızlardan oluşan hepsi grubuişlerinin yoğunluğuna rağmen gençliklerini de doyasıya yaşıyor.modayı yakından takip eden grubu her üyesinin kendine özgü tarzı varİSTABUL’DA EN SEVDİĞİNİZ GÜNDÜZ MEKANI ?CEMRE:abbas waffle,t.g.ı fridays ,wagamama ve midpointGÜNDÜZ DIŞARI ÇIKARKEN NELER GİYERSİNİZ?YASEMİN:mutlaka spor ayakkabı , jean ve tişört giyerim.ilaki şık olmam gerekiyorsa topuklu ayakabı ile ortama ayak uydururum EN ÇOK GİTMEYİ TERCİH ETTİĞİNİZ GECE MEKANLARI???GÜLÇİN:en çok karaokeyi gitmeyi seviyorum.GECE MEKANLARINA GİDERKEN NELER GİYERSİNİZ??CEMRE:tamamen rahat giyinirim.süslüyüm ama renkli giyinmeyi pek sevmem.genellikle jean ve düz bir tişört giyer ve çıkarım.KIŞ AYLARINDA MUTLAKA KULLANDIĞINIZ AKSESUARLAR NELER???EREN:bere ve eldiven.EN BEĞENDİĞİNİZ MODACI YADA TASARIMCI KİM ?YASEMİN:hakan yıldırım ,ümit ünal,yasemin akat,yıldırım mayruk ve tuana büyük çınar.ALIŞKANLIK EDİNDİĞİNİZ YADA VAZ GEÇEMEDİĞİNİZ KIYAFETLERİNİZ HANGİLERİ??GÜLÇİN:şuanda çok sevdiğim tiril tiril bir gri tişörtüm var.neredeyse her gün onu giymek istiyorum.TEK KELİME İLE GİYİM TARZINIZI ÖZETLEYEBİLİRMİSİNİZ EREN:özgür.DOLABINIZDAKİ OLMASA OLMAZLARINIZ NELER ??YASEMİN:spor aykkabı,sweatshirt ve bol pantolon TATİLE ÇIKARKEN BAVULUNUZDAKİ OLMASA OLMAZLARINIZ ??GÜLÇİN:kremlerimi , saç ürünlerimi,kitaplarımı ve laptopumu alamadan hayatta bir yere gidemem.EN BEĞENDİĞİNİZ TÜRK MODACILAR HANGİLERİ??CEMRE:tuana büyük çınar ,ceyda balaban,ümit inal ve hakan yıldırım.KIYAFETLERİNİZİ NEYE GÖRE TERCİH EDERSİNİZ?EREN:tamamen rahat olması benim için önemli.
B!Lqé&KıVaNç
En Kıvançqoliq Co-Admin
En Kıvançqoliq Co-Admin
B!Lqé&KıVaNç

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 10000

MesajKonu: Geri: HEPSİ ALL DERGİSİ RÖPÖRTAJI   HEPSİ ALL DERGİSİ RÖPÖRTAJI Icon_minitimePtsi Ekim 05, 2009 6:00 pm

saol jnm
kronik_ardacı
En Cemre'ci Co-Admin
En Cemre'ci Co-Admin
kronik_ardacı

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 100

MesajKonu: Geri: HEPSİ ALL DERGİSİ RÖPÖRTAJI   HEPSİ ALL DERGİSİ RÖPÖRTAJI Icon_minitimeÇarş. Ekim 07, 2009 1:54 pm

önemli deil

HEPSİ ALL DERGİSİ RÖPÖRTAJI
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-