Hepsi Fan Club™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Fan Club™

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

HEPSİ ANNE OLMAK İSTİO

YazarMesaj
kronik_ardacı
En Cemre'ci Co-Admin
En Cemre'ci Co-Admin
kronik_ardacı

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 100

HEPSİ ANNE OLMAK İSTİO Empty
MesajKonu: HEPSİ ANNE OLMAK İSTİO   HEPSİ ANNE OLMAK İSTİO Icon_minitimeÇarş. Ekim 07, 2009 3:45 pm

Ünlüler dünyasında yaşanan ‘bebek patlaması’, Hepsi grubunun üyeleri Cemre, Eren ve Yasemin’i de etkisi altına aldı. ‘Cine City’ programına konuk olan Hepsi kızları; anneliğe dair düşüncelerini şöyle anlattı:

Cemre: Anne olmayı kesinlikle düşünüyorum. Çok disiplinli olduğum için çocuğumu çok iyi yetiştirmek istiyorum. Yapacaksam bir çocuk yapacağım. Onu da feci sağlam karakterli yetiştireceğim. Çocuğumla aramda çok fazla yaş farkı olsun istemiyorum. 27 yaşında anne olmak istiyorum.

Eren: Ben çocuğa çok sıcak bakıyorum. Üç tane çocuğum olsun istiyorum çünkü çocukları çok seviyorum. Biz siparişleri evrene gönderiyoruz; inşallah yakın zamanda olur.

Yasemin: Erkek çocuğum olsun istiyorum. Çünkü kızım olursa Cemre ve Eren çocuğu alıp, her yerine bir şeyler takacaklar. Çocuk sonrasında kafasını taşıyamayacak. Erkek olsun, yaramazlık yapsın.

HEPSİ ANNE OLMAK İSTİO
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-