Hepsi Fan Club™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Fan Club™

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ETKİLEYİCİ NİCKLER

+5
ßu$é[RP]
sumru
Edalı
_pofuduqumm_diloşş
JN.TM.
9 posters
YazarMesaj
JN.TM.
AşıRı AvRiLqoLiq Admin
 AşıRı AvRiLqoLiq Admin
JN.TM.

Erkek

Rep Puanı
Başarı Puanı: Eski Admin

ETKİLEYİCİ NİCKLER Empty
MesajKonu: ETKİLEYİCİ NİCKLER   ETKİLEYİCİ NİCKLER Icon_minitimeSalı Ağus. 12, 2008 11:59 am

Küçük kelebeğin tül kanatlarının pırıltılı tozları parmak uçlarıma karıştı. Onlar oradan ne zaman uçarlar sen yüregimden o zaman .

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, ben sana onuncu köyden sesleniyorum. Seni çok ama çok seviyorum.
Eğer geceler seni düsündüğüm kadar uzun olsaydi asla sabah olmazdi .

Sen bana bakma, ben senin baktığın yerde olurum.

Gözlerinde doğmak, yanaklarında yaşamak, dudaklarında ölmek icin Gözyaşın olmak isterdim.

Aşkımı dağlara yazacaktım ama aşkımdan büyük dağ bulamadım…

Senin olan herseyi sensizligi bile seni hatırlattığı için seviyorum.

İçtiğim sigaram gibiydin aranızda tek bir fark vardı, sigaramı ben bitirdim, beni de sen…

Başını göğsüme yasladığın zaman tek düşmanım akıp giden zamandır.

En sonunda bir gün seni gözlerime hapsedip sevgimle boğacağım, sonra seni kalbime gömüp Azraile hadi al canımı diyeceğim, sensiz bu dünyayi asla terketmeyecegim.

Kalbimde 3 çiçek yetistirdim. Sevmek, sevilmek ve beklemek. Sen bunlardan ikisini kopardın. Bana

Nasil yalan söylerim, Gözler inkar etmezki, Hayir desem bile, Sözlerim kar etmezki..

> Ben bu askla kavrulsamda, Bu yanginda kül olsamda, Aska doydum nasil olsa, Sen mutlu ol yeter bana..

> Sen kapimi calmasanda, Düslerimle kalmasanda, Bir gülüsün yeter bana, Yeterki sen mutsuz olma..

> Seni seviyorum, seviyorum, seni seviyorum, Sen sevmesen bile, Seviyorum, seni seviyorum, İstemesen bile!

> Geceyi bağladım gündüze, Gün doğsada de, Yıldızlar solsada, Gözümü yummadan ben yineé

> Dünyaya kızar dururum, Kendime sorar dururum, Hep seni severmiyim böyle..

» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

» Seni Cok Özledim. Seni Her Özledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim. Seni Ne Kadar Özledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!

» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var.

» Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severimeuroalem.com

» İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım ki, ben her şeye sahipmişim çünkü sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!!

» Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..

» Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Defa Sensiz Gidemedim Ölüme...

» Senin sevgini doldurdum gönül kadehime, senin sevgini içeceğim. Senin hayallerini çizdim gözlerime, hep seni seyredeceği. İlkdefa seni sevdim ölene kadarda seni SEVECEĞİM.

» Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların çınlarsa zamansız, bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!!

» YAŞAMAK ÖZLEMSİZ,ÖZLEM SEVGİSİZ,SEVGİDE SENSİZ OLMAZ.UNUTMA SEVMEK DAİMA BERABER OLMAK DEĞİL.SENSİZKEN BİLE SENİNLE OLABİLMEKTİR.

» Sen güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin. Bir gülüş kadar özgür özgürlük kadar vaz geçilmezsin gülüm sen her şeye değersin..

» kimsin sen? yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın.. yıllardır beklediğimsin belki de... kimsin sen? sen benim sevdiğimsin.. sevdiğimi söyleyebildiğimsin.

» ßeny çekemeyenLer ''anten'' taKtırSıN «

sevioRsan yanImda kaL sevmioRSan uFakTan uFakTan yoL aL x)

asLa özénMé aLTımda kaLıRsınxD

Neredeyim nerede zamansız dilimler var, Başlangıç mı son mu hep aynı yollar!

Dudaklarımda kalan kabulsüz bir dilekse.. İstemem sevme beni, sevilmek sensizlikse.

Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir!

Ne ondan, ne bundan, ne şundan! ALLAH'tan başka kimseden KorkMaM!

öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє?.göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor

Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???

coca cola reklamlarındaki penguen gibisin Dört kapak versem gelir misin ??

ßana Şımarık Diyenin DiLini Koparır,Eline Veririm !

Her AdımımDa DeriNe Ö.L.Ü.Y.O.R.U.M.. !

AynalaR SensizliğiN Lanetinİ VuruP DuruyoR YüzümE

Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn. . İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın

Sen aNca oNa BuNa LaF yeTişTiR...İmaJ BozuK aRTıK DeqişTiR...HeR KaDini AnnneN Mi SanDin..OkuyuP KafaNi BayaBi qeLişTiR..

CiDDiysen vaRım ...! DeqiLSeN SörF YapaR...! AqLaTiRiM...!

Resmini Baş Ucuma Koydum.. Bakıp Bakıp Tükürdüm

Askım Dedim Oda Ot Cıktı

уüz мιℓуση ∂єƒα ѕöуℓє∂ιм ѕαηα αвαятмα∂αη кσηυş ∂ιує!

KeşKelerLe'''''AcabaLarla'''''bElKilerLe dolu bi hayat benmkisi

KiRpİ GiBİyİz HeM SEwİLmEK İStİOrUz HeMdE SEvEnE BAtIYoRuZ…

İçiMdeKi bEn haLa seN kRizLerİnDe...

adAmnA qörE muameLe yaparm kmnE iyiİ kmnE kötÜü oynarM karakTerm haKkndA yorm yapmYa kaLqmaYn kmsEye qeRçeq benİ tanTmadm (,..

Hayat aKıP qiDeRkeN awuçLaRmDaN..eĞiLiP yeRDen t0pLAmı0rm parçaLaRmı.. artK "herşey" iÇin..aRtk "Ç0k qéç" deMek iÇn beLkde Ç0k qeÇ..!!!

....Geçici HaYAtımdaN KaLıcı KiM BiLemediM....

Hîç Bîşéîm Yock Séndén Bâşkâ Yânî Ölésîyé Zéngînîm...

Siz sus'tunuz!..Benim çığlıklı sokaklarımda,

Masum yanım, küçük çocuk, yas tutarken�
Ben kahkahalarla acıtıyorum içimi.
Akmayan gözyaşlarının yerine, umutsuz gülücükler dökülüyor yüzümden.

O Öldü artık..Başın Saolsun…

ßr qün anLayacksın "béKLéméniNdé i$é yaRamadıını..bir yr3 uLa$amadıını..arqaNa dönüp baK†ıında.. Yİn3 aynı duvaRı qörécksn

GüLméi unuddurdn..bari pécédé uzadmaı biL !

VakitLér iLérLiy0r.."saatLér térLiy0r" ....sniN $u témßéL yüréin daHa néi béKLiy0r??

kmséé srmadn..kaybLsam glgémdé..hér$éi unudsam.. döNérmiim qériyé?

aşkInız maRkaLaRLa endexLi 2oo8 modéL yüRek kaÇ $ ?

Çok mutLuyum we mutLuLuqumu ßoza-biLme ihtimaLinin o küçücük ßeyniNin uCundan qeciRen Her kim oLursa oLsun dü$ünmeden harCarım we dü$ünmeden siLerim! ßunu iyi ßiLin emi..

Artık kapıyı çalan ben değilim anne ruhuma başkası girdi dünyanın son günü gibiydi sanki tüm dokunduklarım eriyip gitti… Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti….

Adına aşk diyorlar, gelecek diyorlar...bana yetmiyor.

ßiLmediqinis keLimeLerin aLtını çizin derdi hocam ...
ßunca yıL/ßunca yoL/ßunca hayat ve kitaptan sonra ;
ßütün keLimeLerin aLtını çiziorum ... hocam artık izin istiorum...

beni küçük bir çocuk sandıLar ,, kendiLerini WiLLiam TeLL...
kaLbimi eLma sandıLar ,, her defasında 12'den vurduLar !!!

YaLnızLıktan Midem BuLanır GeL desem GeLir Misin?
https://hepsifanclub.forumakers.com
_pofuduqumm_diloşş
VIP ÖzeL Üye
 VIP ÖzeL Üye
_pofuduqumm_diloşş

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 5

ETKİLEYİCİ NİCKLER Empty
MesajKonu: Geri: ETKİLEYİCİ NİCKLER   ETKİLEYİCİ NİCKLER Icon_minitimeSalı Ağus. 12, 2008 12:35 pm

saol jm
JN.TM.
AşıRı AvRiLqoLiq Admin
 AşıRı AvRiLqoLiq Admin
JN.TM.

Erkek

Rep Puanı
Başarı Puanı: Eski Admin

ETKİLEYİCİ NİCKLER Empty
MesajKonu: Geri: ETKİLEYİCİ NİCKLER   ETKİLEYİCİ NİCKLER Icon_minitimeSalı Ağus. 12, 2008 1:01 pm

öenmli diil jnms
https://hepsifanclub.forumakers.com
Edalı
YeNi üYe
YeNi üYe
Edalı

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 0

ETKİLEYİCİ NİCKLER Empty
MesajKonu: Geri: ETKİLEYİCİ NİCKLER   ETKİLEYİCİ NİCKLER Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 1:28 pm

saol cnm güzeller
sumru
SüpeR MoD
 SüpeR MoD
sumru

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 160

ETKİLEYİCİ NİCKLER Empty
MesajKonu: Geri: ETKİLEYİCİ NİCKLER   ETKİLEYİCİ NİCKLER Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 1:38 pm

saol bebişm
http://ensekerhepsiciler.1talk.net
ßu$é[RP]
* DeLy aDmöN *
 * DeLy aDmöN *
ßu$é[RP]

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: Admin

ETKİLEYİCİ NİCKLER Empty
MesajKonu: Geri: ETKİLEYİCİ NİCKLER   ETKİLEYİCİ NİCKLER Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 3:59 pm

SaoL qanqaJum ....
https://hepsifanclub.forumakers.com/
_pofuduqumm_diloşş
VIP ÖzeL Üye
 VIP ÖzeL Üye
_pofuduqumm_diloşş

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 5

ETKİLEYİCİ NİCKLER Empty
MesajKonu: Geri: ETKİLEYİCİ NİCKLER   ETKİLEYİCİ NİCKLER Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 6:07 pm

saol jnm cok gsller
ScTm
VIP ÖzeL Üye
 VIP ÖzeL Üye
ScTm

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 0

ETKİLEYİCİ NİCKLER Empty
MesajKonu: Geri: ETKİLEYİCİ NİCKLER   ETKİLEYİCİ NİCKLER Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 1:33 pm

saoL qnqiş
muhammedaLi
Bizden BiRi
Bizden BiRi
muhammedaLi

Erkek

ETKİLEYİCİ NİCKLER Empty
MesajKonu: Geri: ETKİLEYİCİ NİCKLER   ETKİLEYİCİ NİCKLER Icon_minitimePaz Nis. 05, 2009 2:33 am

saol.. Smile
Miss. Kemer
VIP ÖzeL Üye
 VIP ÖzeL Üye
Miss. Kemer

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 45

ETKİLEYİCİ NİCKLER Empty
MesajKonu: Geri: ETKİLEYİCİ NİCKLER   ETKİLEYİCİ NİCKLER Icon_minitimePaz Nis. 05, 2009 11:39 am

saol
B!Lqé&KıVaNç
En Kıvançqoliq Co-Admin
En Kıvançqoliq Co-Admin
B!Lqé&KıVaNç

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 10000

ETKİLEYİCİ NİCKLER Empty
MesajKonu: Geri: ETKİLEYİCİ NİCKLER   ETKİLEYİCİ NİCKLER Icon_minitimePerş. Haz. 11, 2009 10:51 am

tşk kanka =)

ETKİLEYİCİ NİCKLER
1 sayfadaki 1 sayfası