Hepsi Fan Club™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Fan Club™

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

£n $ewdiqim TH Röportajı

5 posters
YazarMesaj
ßu$é[RP]
* DeLy aDmöN *
 * DeLy aDmöN *
ßu$é[RP]

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: Admin

£n $ewdiqim TH Röportajı Empty
MesajKonu: £n $ewdiqim TH Röportajı   £n $ewdiqim TH Röportajı Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 1:12 pm

Röportajı yapan kız ve ismi Amy Catrin.

Öncelikle grup nasıl oluştu amaçlarınız nelerdir?
Bill: Tom bir grup kurmak için can atıyordu zaten. Ama grup için kişi bulmak zordu. Her şeyimiz hazırdı. Ve bir süre sonra Geor ve Gustav’la tanıştık. Sonra sözler oluştu. Zaten ben 7 yaşından beri söz yazıyordum ve Devilish albümünü çıkardık.
Tom: Bill, amaçlarımızı da sormuştu anlatsana.
Bill: Onu da sen anlat çok istiyosan
Tom: Şimdi şöyle oldu. Bizim en büyük amacımız Tokyo’ da konser vermek. Başka da yok zaten (qüya amaçlardı hıı Laughing )

Peki, birbiriniz hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Bill: Kardeşim diye söylemiyorum çok güzel kız tavlar.(bnde onun qöslerini oyarım yhoqq bea kıyamam Embarassed ) Georg kendi halinde sessiz sakin.Gustav’sa grubun vazgeçilmezi onun hakkında pek bir düşünceye sahip değiliz. Yanlış anlamıyorsun değil mi Gustav?
Gustav: Hayır.
Tom: Kısa ve öz anlatıcam. Bill en iyi solist.Georg ve Gusatv sessiz ve sakin .
Georg: Tom çok komik bir insandır. İnsanları güldürmeyi ve Bill’İn de dediği gibi çok iyi kız tavlar. Bill en duygusalımızdır. Gustav kendi halinde.
Gustav: Bence hepsi çok iyi arkadaşlar. Hiçbirini birbirinde ayıramam.
Şimdi ne yalan söyliyim hepiniz birbirinizden yakışıklı erkeklersiniz ve fanlarınızın çoğunluğu kız. Ben konserlerinizde hiç erkek fan bulamıyorum. Bu durum sizi rahatsız etmiyor mu?
Tom: Amy bak istiyosan sana bill’i ayarlarım.(2 dq DuR Yawss Evil or Very Mad )
Bill: Neden olmasın olur
Tom: Fanlarımızın kız olması şahsen beni hiç rahatsız etmiyor.(Nie etSinqe sTn Sad ßni eDio aMa)
Georg: Tabii ki rahatsız etmez. Her konserden sonra bir sürü kız etrafını sarıyor. Bu durumda rahatsız olacağını hiç sanmıyorum.
(hepsi birden gülüyor)
Gustav: Bizim erkek fanlarımızda var aslında sadece kızlarla sınırlı değil.
Tom: Sonunda konuştun. Bakın ama konuşunca güzel konuşuyor (LaF SoKmadDanDa DuRamıo Jnm ßhenimm I love you )

Bu kadar konuştuk sıra geldi aşk hayatınıza. Şimdiye kadar kaç kızla çıktınız ve ilk çıktığınızın adı neydi?
Bill: 6-7 kızla çıkmışlığım vardır. Ve ilk çıktığım kızın ismini pek hatırlamıyorum ama sanırım Celine’ydi.
Tom: Yalnız birşey söyliyim mi. Bill’în kızla çıkması bir mucize. Gerçek aşkını arıyor ya. Küçümsenemez bu 6 sayısı
Gustav: Ben 2 kızla çıktım. Tom’un zoruyla ve ilki Maria idi. (ToM'un zoRuyLa tongue )
Tom: hımm durun bir düşüniyim. Şimdi ben…
Georg: Olamaz mahvolduk. Tom anlatmaya başlarsa bana sıra gelmez
Tom: Tamam yaa hemen söylerim. 25-30 kızla çıkmışlığım var. Ve hiçbirini gerçekten sevmedim. İlkinin ismi de hatırlamıyorum. (YeSinLeR SeNi geek )

Sevgilinzin hangi ülkeden olmasını istersiniz?
Tom: hıı. Tam üstüne bastın. Daha dün Bill’le Georg bunun kavgasını yapıyordu. Anlatsınlar bakalım. Şahsen ben din, dil, ırk ayırt etmeden her türlü kızla çıkarım. (ßiLioRus oNu sTn silent )
Bill: Dün Georg hangi ülkenin kızları güzeldir dedi. Ben de Ruslar ve Türkler dedim o da Portekizliler dedi.(SaoL ßiLLJim TüRK KızLaRı ayRıdıR Ztn Very Happy ) Tartışıyorduk. Ben gerçek aşkımın Rus Tom’un ki ise Türk olacağını düşünüyorum.( ßnden bahSedioR affraid ) Rusların fizikleri çok güzel oluyor. Türklerin ise yüzleri ve bacakları ( SaoL YiwRumm Very Happy )
Georg: Benim ki Portekizli olsun (Sna meRaqLı Yhoqq zTn HıH Twisted Evil )
Tom:Bill, bana Türk kızı ayarla o zaman. Kolay mıydı öyle hemen kızla çıkmak. Zaten ben inanmam öyle gerçek aşka falan.
Bill: Sen öyle söylemeye devam et. Sana çok çektirecek bu Türkler. (oNa ÇektiRene ÇekTiRiRim Twisted Evil )
Tom: Ruslarında sana kollarını açtıkları yok zaten ( Very Happy Very Happy hep beraber gülüşmeler)

lol! lol! lol!
https://hepsifanclub.forumakers.com/
crepuscular
AşıRı AvRiLqoLiq Admin
 AşıRı AvRiLqoLiq Admin
crepuscular

Erkek

Rep Puanı

MesajKonu: Geri: £n $ewdiqim TH Röportajı   £n $ewdiqim TH Röportajı Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 1:39 pm

saol jnm
hehe sprmiş
https://hepsifanclub.forumakers.com
ßu$é[RP]
* DeLy aDmöN *
 * DeLy aDmöN *
ßu$é[RP]

Kadın

Rep Puanı

MesajKonu: Geri: £n $ewdiqim TH Röportajı   £n $ewdiqim TH Röportajı Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 1:44 pm

ßu aRaDa YoRumLaR ßna aiT ... Laughing
crepuscular
AşıRı AvRiLqoLiq Admin
 AşıRı AvRiLqoLiq Admin
crepuscular

Erkek

Rep Puanı

MesajKonu: Geri: £n $ewdiqim TH Röportajı   £n $ewdiqim TH Röportajı Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 1:58 pm

anladım zaten haha
https://hepsifanclub.forumakers.com
_pofuduqumm_diloşş
VIP ÖzeL Üye
 VIP ÖzeL Üye
_pofuduqumm_diloşş

Kadın

Rep Puanı
Başarı Puanı: 5

MesajKonu: Geri: £n $ewdiqim TH Röportajı   £n $ewdiqim TH Röportajı Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 10:59 pm

saol jnm
ßu$é[RP]
* DeLy aDmöN *
 * DeLy aDmöN *
ßu$é[RP]

Kadın

Rep Puanı

MesajKonu: Geri: £n $ewdiqim TH Röportajı   £n $ewdiqim TH Röportajı Icon_minitimeÇarş. Ekim 15, 2008 7:57 pm

TH Hakkında Genele Taşınmışdır ...
éRéN&qüLçiN
VIP ÖzeL Üye
 VIP ÖzeL Üye
éRéN&qüLçiN

Rep Puanı
Başarı Puanı: 0

MesajKonu: Geri: £n $ewdiqim TH Röportajı   £n $ewdiqim TH Röportajı Icon_minitimePerş. Ekim 16, 2008 8:21 pm

saqoll
SıMaYıqSheY :)
aLışmaYa başLaDı
aLışmaYa başLaDı
SıMaYıqSheY :)

MesajKonu: Geri: £n $ewdiqim TH Röportajı   £n $ewdiqim TH Röportajı Icon_minitimeÇarş. Kas. 26, 2008 7:13 pm

saol jnm

£n $ewdiqim TH Röportajı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-