| Ünlülerin Azrail Ile Son Diyaloglari | |
|
+8avril_kübra éRéN&qüLçiN Damla_Eren sumru Jadu_$$$ ßu$é[RP] crepuscular _pofuduqumm_diloşş 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
_pofuduqumm_diloşş VIP ÖzeL Üye
Rep Puanı Başarı Puanı: 5
| Konu: Ünlülerin Azrail Ile Son Diyaloglari Çarş. Eyl. 24, 2008 11:21 pm | |
| CEM YILMAZ: Gora'yami gidecegiz yoksa Arog'ami??? isterseniz benim arabalardan birtanesiyle mesela Ferrarim ile gidelim??? AZRAiL: La Sosyete şebeği ! Ben Işık hizindan daha hizliyimSeni gülmekten öldürecegim ve araba mezarligina gömecegim
FATiH ÜREK: Ayol buraya kadar zahmet etmeseydiniz,msn de görüsürdük,webcam acardim size AZRAiL: Senin msn hacklenecek simdiCamini degil canini ac bakalim,hadi hadi hadiiiiii!!!!
BEYAZ(BEYAZIT ÖZTÜRK): Azrail Bey;ben Azrail'in R'sini söyleyemiyorum,özürlüyüm,benim canimi bagislasaniz??? AZRAiL: Sen simdi Ahiret'in R'sinide söyleyemezsinNeyse zaten birazdan dil derdinde degil can derdinde olacaksin
MÜJDE AR: Fakat daha gazozumu bitirmemistim!!! AZRAiL: Müstakbel askin Zebani Bedri seni bekliyor,o acar senin gazozunun kapagini
TV STÜDYO SEYiRCiSi: Kahvalti bile yapmadan geldim stüdyoya,karnim gurulduyor,birseyler atistirsaydim bari??? AZRAiL: Reyting vaktin dolduMerak etme Seda Sayan ablan cok cömerttir,bedava Helva pisirir senin icin
OKAN BAYÜLKEN: Bana muz,findik,fistik,kabuklu yemis getirdinizmi??? AZRAiL: Hayir maymuncugum,senin evrimini tamamlamaya geldim
AHMET NECDET SEZER: Fakat siz benim Özel Alanima giriyorsunuz,burasi Kamusal Alan degil AZRAiL: FarketmezSende birazdan benim Kamusal Kaynar Kazanima gireceksin
AHMET NECDET SEZER: Ölüm ilanim sadece Cumhuriyet Gazetesi'nde yayinlansin AZRAiL: Emrin olurCenaze Namazi'ni da Ilhan Selcuk kildirsinmi??? Abdullah Gül'de pamugunu tikayacak zaten
DENiZ BAYKAL: Sizi kesin olarak Tayyip veya Sarigül göndermistirBu gelisinizede muhalefet ediyorum ve HAYIR diyorum AZRAiL: Ben Tayyip'e de Sarigül'e de benzememZaten birazdan MORGÜL olacaksin
ZEKERiYA BEYAZ: Az sonra DOBRA DOBRA Magazin Programi'na katilacaktimErteleseniz biraz??? AZRAiL: Bende sana dobra dobra söyleyeyim bari;tavuk kurban etsende benden kurtulamazsinZaten gidecegin yerde bütün baldiriciplak artistler dolu,orada ATESLi fetvalar verirsin burnundan fokurdayarak
iLHAN SELCUK: Domuz seklinde karikatürünü cizdigim tesettürlü kizlar hakliymis,Azrail varmis gercekten AZRAiL: Seni birazdan KEFEN TESETTÜRÜ'ne sokacagimZebanilerde kaynar katrandan Kara Carsaf giydirecekler sana
NECMETTiN ERBAKAN: Önce Tayyip'in canini al,sonra benimkini AZRAiL: Sendemi hocam ya sendemi!!! La havle vela guvvete
TAYYiP ERDOGAN: Geleceginizi Amerika'ya haber vermismiydiniz??? AZRAiL: Amerika simdi cok mesgul,Bush'un lesini gömme törenindelerAh Tayyip Ah! Allah'tan alnin secdeye geliyorNeyse can cikinca huyda cikar zaten
DEVLET BAHCELi: Beni idam etmeyemi geldiniz??? AZRAiL: ip kullanmam
YASAR BÜYÜKANIT: Sözdemi geldiniz özdemi geldiniz??? AZRAiL: Bende sözde degil özde Azrail'imTakiyye yapmam ben YASAR BÜYÜKANIT: Fakat DÜKKAN KAPALI!!! AZRAiL: Farketmez,birazdan Dükkaninin Ruhsati tamamen iptal olacak zaten YASAR BÜYÜKANIT Geleceginizi e-muhtira ile haber verseydiniz keske??? AZRAiL: Ben klavye delikanlisi degilim,reelde yaparim yapacagimi YASAR BÜYÜKANIT: BBG EVi'ni seyrediyordum simdi,biraz erteleseniz??? AZRAiL: Mehmetcik CANLI YAYINDA Reyting PATLATMASI yapiyor zaten,senin yerini alacak vatan evladi cokKandil'in Mübarek olsun
SiBEL KEKiLLi: Yeni film cekmeyemi gidecegiz??? AZRAiL: Evet,Cehennem Platolari'nda rol arkadaslarin seni bekliyorAtesli sahnelerin cekimi var
TALABANi: Aaaaaa,böyle oryantal kiyafetimlemi götüreceksiniz beni??? Hemde kedimide yanima almaliyim AZRAiL: Bu kivirmalar bana sökmez dansözSen kedini banan bile vermezsinHadi miyavla bakalim simdi
BARZANi: Habur Kapisi'ndanmi giris yaptiniz??? AZRAiL: Lan Kubur Faresi!! Bende seni simdi Habur Kapisi'ndan cikis yaptiracagim,Kubur Kapisi'na sokacagim,ok yemeye orada devam edersin
RAHSAN ECEViT: Hapisteki mahkumlarin hepsini affetmistim,sizde beni affetseniz??? AZRAiL: Ben senin kocan degilim,o islere Bülent bakiyodu
SÜLEYMAN DEMiREL: Azrail vardida biz yokmu dedik??? AZRAiL: Son nefesinde bile politik oyunlar yapiyosunHadi gel,seni tahtadan dört kollu secim sandigina bindirecegim | |
|
| |
crepuscular AşıRı AvRiLqoLiq Admin
Mesaj Sayısı : 2371 Yaş : 29 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 25/08/08
Rep Puanı Başarı Puanı: Admin
| Konu: Geri: Ünlülerin Azrail Ile Son Diyaloglari Çarş. Eyl. 24, 2008 11:25 pm | |
| | |
|
| |
ßu$é[RP] * DeLy aDmöN *
Mesaj Sayısı : 1404 Yaş : 29 Nerden : Kayseri Kayıt tarihi : 11/08/08
Rep Puanı Başarı Puanı: Admin
| |
| |
Jadu_$$$ YeNi üYe
Rep Puanı Başarı Puanı: 0
| Konu: Geri: Ünlülerin Azrail Ile Son Diyaloglari C.tesi Eyl. 27, 2008 11:16 am | |
| güzelmişşşşşş saol şkrsssss | |
|
| |
_pofuduqumm_diloşş VIP ÖzeL Üye
| Konu: Geri: Ünlülerin Azrail Ile Son Diyaloglari C.tesi Eyl. 27, 2008 5:37 pm | |
| ö.d | |
|
| |
sumru SüpeR MoD
Rep Puanı Başarı Puanı: 160
| |
| |
Damla_Eren VazqeçiLmezimiZ
| Konu: Geri: Ünlülerin Azrail Ile Son Diyaloglari Perş. Ekim 02, 2008 4:06 pm | |
| | |
|
| |
éRéN&qüLçiN VIP ÖzeL Üye
| Konu: Geri: Ünlülerin Azrail Ile Son Diyaloglari Cuma Ekim 03, 2008 9:37 pm | |
| | |
|
| |
avril_kübra Bizden BiRi
| Konu: Geri: Ünlülerin Azrail Ile Son Diyaloglari Salı Ara. 16, 2008 2:52 pm | |
| | |
|
| |
Turkish Rap Loqumu VIP ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 280 Nerden : Gönlümün gittiği yerden Kayıt tarihi : 24/08/08
Rep Puanı Başarı Puanı: 30
| Konu: Geri: Ünlülerin Azrail Ile Son Diyaloglari Çarş. Ocak 28, 2009 7:56 pm | |
| - avril_kübra demiş ki:
- spermişş jnm
| |
|
| |
Miss. Kemer VIP ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 981 Yaş : 30 Nerden : nereye ... Kayıt tarihi : 29/03/09
Rep Puanı Başarı Puanı: 45
| Konu: Geri: Ünlülerin Azrail Ile Son Diyaloglari Cuma Nis. 10, 2009 7:56 pm | |
| | |
|
| |
hps-zynp MoDeRatöR
| Konu: Geri: Ünlülerin Azrail Ile Son Diyaloglari Cuma Haz. 12, 2009 11:01 pm | |
| | |
|
| |
yoşhy_duygu MoDeRatöR
Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 25 Nerden : ankara Kayıt tarihi : 27/06/09
Rep Puanı Başarı Puanı: 60
| Konu: Geri: Ünlülerin Azrail Ile Son Diyaloglari Paz Haz. 28, 2009 2:12 pm | |
| | |
|
| |
| Ünlülerin Azrail Ile Son Diyaloglari | |
|