ßu$é[RP] * DeLy aDmöN *
Mesaj Sayısı : 1404 Yaş : 29 Nerden : Kayseri Kayıt tarihi : 11/08/08
Rep Puanı Başarı Puanı: Admin
| Konu: Danimarka'daki Bi Dergiden Süperr x)) Paz Ekim 26, 2008 12:09 pm | |
| “Bence herkes olmak istedikleri gibi olmalı”
TOKIO HOTEL-TOM:
“Bill benim ruh eşim ! “
Tom , Kaulitz ikizlerinin daha oyuncu olanı , yine de ölesiye ciddi olduğu bir konu var onunda : kardeşine duyduğu sevgi ve yakınlık . Ayrıca , Tom' un hayalindeki kızın nasıl olduğunu ve nasıl şuanki saçını yaptırdığını da okuyacaksınız .
Tom Kaulitz hakkında gerçekler :
Doğum Yeri : Leipzig, Almanya .
İşi : Tokio Hotel'de gitar çalıyor .
Göz rengi : Kahverengi
En sevdiği yemek : Makarna .
İlgi alanları : Partiler , kaykay, graffiti.
Diğer : Hep kıyafetlerini XXL olarak alıyor .
Şuan : Grup 1000 Hotels Avrupa Açık Hava Turnesindeler . Tom stüdyoya geri dönmeye ve yeni şarkılar kaydetmeye tamamen hazır olduğunu söyledi . Böylece bu kış fanların dinleyecekleri bir şeyler olacak , yani iyi Bir şey çıkmasını dileyin !
Tom ilk kez 5 yaşında Bill'le birlikte rol aldığı Alman dizisi “Verrückt Nach Dir” (Anlamı : Senin için Deli Oluyorum ) de çıktı . Ama sadece tv kariyeri değildi Tom^un ilgisini çeken . Çocukken aslında o bir kovboy olmayı hayal ediyordu ! Ama bunların hepsi değişti üvey babası 9 yaşındayken ona bir gitar verince . O zamandan beri müzik onun için en önemli şey ve gitarı aldıktan hemen sonra kendi şarkılarını yazmaya başladı . Daha sonra Bill ve o Tokio Hotel' i başlattılar ve hayattaki diğer herşey , okul dahil , geri plana itildi .
Stil ve İmaj
Tom'un stili rap'ten esinlenilmiş ve Tom büyük pantalonlarla , kepleri seviyor . Büyük idollerinden biri aynı zamanda Tom'un ilk konseri olan , Alman hip hop starı Samy Deluxe . Bir sürü insanın Tom'un en belirgin özelliği olarak düşündüğü şey 12 yaşında yaptırdığı rastaları .
“Cool olduğunu düşündüm . Gençken kısa saçım vardı ve hep ona bir şekil vermem gerekmesinden bıktım . Kolayca bakılabilecek ve sabah kalktığımda olması gerektiği gibi gözüken bir saç istiyordum . Bu yüzden saçımın uzamasına izin verdim ve rasta yaptırdım . “
Tom Bill'in dar pantalonlarla garip giyindiğini düşünüyor , ama ayrıca herkesin rahat olabildiği şekilde görünmesinin önemli olduğunu düşünüyor .
“Kendim hakkında hiçbir şeyi değiştirmek istemiyorum . Bence herkes istediği gibi olmalı ve kimsenin kendi hakkında bir şeyi değiştirmesine gerek yok . “
Erkek kardeş ve Ruh eşi
Bill daha utangaç tip olarak görülürken , soruları cevaplamada Tom , ilgi odağı olmayı ve şaka yapmayı seven , gürültücü şakacı . Ama konu ilişkilerine gelince , ikiz erkek kardeşi konusunda Tom hep çok ciddi .
“Bill'siz yaşayamam . Herşeyi birlikte yaparız biz , birbirimize herşeyi söyleriz , biz ayrılamayız . “
Diğer birçok tek yumurta ikizi gibi Tom'da Bill ile arasında özel bir bağ olduğunu hissediyor ve ne hissettiğini anlayabiliyor konuşmaya bile gerek duymadan .
“Biz ikiz gibi gözükmüyoruz ama biz aslında ruh eşiyiz . Ben Bill'e baktığımda , anında onun ne düşündüğünü bilebiliyorum . Onunla olmasam bile problemleri olduğunda hissedebiliyorum . "
Aşk konusunda ciddi !
Tom gerçek bir playboy olarak biliniyor ve her ne kadar bir sürü insan Bill için deli olsada , Tom'da çok gerilerde değil . Gruptaki diğer çocuklarda olduğu gibi Tom hakkında da bir kız arkadaşa sahip olduğu konusunda bir sürü dedikodu var ama konu bahsedilir bahsedilmez hemen inkar ediyor bunu . Ayrıca bir kıza asla Bill'e güvendiği kadar güvenemeyeceğini düşündüğünü de söylüyor . Yani her ne kadar bir playboy gibi görünse de aslında aşk onun için önemli ve şaka yapılmaması gereken bir konu .
“Aşık oldum ama birini gerçekten sevdiğimi düşünmüyorum . Aşk nadir ve güzel bir şey ama aynı zamanda korkunç olabiliyor eğer diğer insan seni sevmiyorsa . “ (kelimesi kelimesine katılıyorum )
Tom'un sıradaki kelimeler için olan düşünceleri :
Para : Harika bir bonus ama hayattaki herşey değil bu .
Arkadaşlık : Arkadaşa sahip olmak süper müthiş . Arkadaşlara ihtiyacın olur her ne kadar sahte olmayanlarını bulmak zor olsa da .
Hayalindeki Kız : Aşırı doğal ve eğlenceli olmalı . Onunla eğlenebilmeliyim ve eğer cool kıyafetler giyiyorsa müthiş olur . Onunla aynı seviyede olabilmemiz önemli ve tabii ki görünüşünü sevmeliyim . ( BEN BEN )
Sayılarla Tom :
o 350'den fazla kepe sahip . o Tom'u tarif edebilecek 4 kelime : rahat , doğal , akıllı ve dağınık . o Bol pantalonları 9 gibi küçük bir yaşta giymeye başlamış . o 1.84 boyunda . (Az kaldı Bnde 1.65 ) o Dudağında 1 piercing i var . | |
|
Miss. Kemer VIP ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 981 Yaş : 30 Nerden : nereye ... Kayıt tarihi : 29/03/09
Rep Puanı Başarı Puanı: 45
| Konu: Geri: Danimarka'daki Bi Dergiden Süperr x)) Paz Mayıs 03, 2009 8:47 pm | |
| | |
|
melek
BANLI
Rep Puanı Başarı Puanı: 35
| Konu: Geri: Danimarka'daki Bi Dergiden Süperr x)) Ptsi Mayıs 04, 2009 11:32 am | |
| | |
|
crepuscular AşıRı AvRiLqoLiq Admin
Mesaj Sayısı : 2371 Yaş : 29 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Danimarka'daki Bi Dergiden Süperr x)) Perş. Mayıs 07, 2009 11:08 pm | |
| ayh üşenmeden hepsini oqudum saqol qanqa xd | |
|
ßu$é[RP] * DeLy aDmöN *
Mesaj Sayısı : 1404 Yaş : 29 Nerden : Kayseri Kayıt tarihi : 11/08/08
| Konu: Geri: Danimarka'daki Bi Dergiden Süperr x)) Cuma Mayıs 08, 2009 8:09 pm | |
| Nhe Dmq birijiq qanqajm ... bishe deil =)) | |
|
crepuscular AşıRı AvRiLqoLiq Admin
Mesaj Sayısı : 2371 Yaş : 29 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Danimarka'daki Bi Dergiden Süperr x)) Perş. Mayıs 28, 2009 8:09 pm | |
| | |
|